En söndag i mosets tecken…

Tack, Gemyt, för att jag (äntligen…) fått prova vinterbad. Lördagen präglades av mycket trevligt sällskap, god mat och salongsberusning. Vi hann besöka Dannes, Vodka Bar, Harrys och Nybron. Det var alldeles för länge sedan jag fick en kebab-tallrik, så det fick bli finalen.

Daniel valde att somna på golvet, med hakan mot bröstet. Han vägrade vakna trots att jag och linda hade ganska sofistikerad tortyr för oss.

Jag blev upphämtad strax efter sju av ’min’ Linda som hade jobbat hela natten. Jag var helt slut, fick ju bara några timmars sömn. Vi sov till strax efter ett på eftermiddagen, tog en promenad och började planera för Larsinges och Gunvors besök. God mat. Ofokuserad Henrik.

Nu sitter jag på jobbet, är fortfarande helt slut. Det blev en seg söndag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *