Tillbaka till BB

Idag var det dags för Läk. 2, dvs läkarbesök nummer 2. Malte fick träffa dr. Titus Schinzlig – en barnläkare som jag träffat mycket på jobbet. Han undersökte Malte i några minuter och konstaterade precis som dr Snellman att Malte är fin som fårskit. Malte väger nu 3780 gram, vilket innebär att han passerat sin födselvikt (bra). Hans navel, som vi varit lite bekymrade över, ser jättefin ut enligt läkarskapet. Vi fick lite bassning av sköterskan för att vi var sena (likt storasyster har vi, sedan vi träffades, utvecklat en viss tidsoptimism), men hon hade glimten i ögat.

Vi tog en sväng till Ikea för att köpa nya köksstolar (våra håller på att lösas upp i molekyler…), men naturligtvis var de vi skulle ha slut.

Väl hemma fick vi överraskande besök av min moster Barbro och min kusin Elvira. Mycket trevligt. Malte trivdes.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *