Vilken konstig dag…

Efter att ha jobbat i natt åt jag frukost med familjen. Linda och Malte var på väg till Dalarna för en fiskeutflykt med Maltes mormor och morfar. Jag slocknade hårt medan de var på väg hemifrån. Vaknade vid lunch, gick upp och åt lite fil med flingor. Gick och lade mig igen – det tog säkert 1 1/2 timme innan jag somnade igen. Frustrerande.

Vaknade 17.15 och var helt slut. Tog mig upp för att vakna till och konstaterade att huset var helt dött. Ovant. Värmde mat och åt. Helt tyst.

Tomt och konstigt. Drack ett par koppar kaffe och drog i mig en hemglass-sandwich. Lördagslyx!! Några glas fun light och en liiiiten skål chips framför tv4 fakta. Lördagslyx²!!

Nu har jag spelat Americas Army: Rise Of A Soldier (ja, ja, ja) ett tag och duschat.

Nu sticker jag till jobbet igen. Suck…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *