äntligen fredag…

Jag jobbade onsdag och torsdag natt, vakade av på fredagen. Klev upp vid 12.45 och åt med Linda innan hon stack till jobbet. Hade en lång och skön dag med Malte som kraschade vid 19.50. Slog upp en Aberlour, nöp av en rad mörk choklad och satte mig med F.E.A.R. i vardagsrummet. Spelade tills Linda kom hem.

Gick och lade oss tillsammans strax före elva, kollade säsongsöppningen av American Idol – vilka prakt-idioter – släckte precis efter midnatt.

Jag hann inte somna förrän Malte började gråta och tänkte att det är lika bra att gå upp och byta blöja eftersom vi inte hur kvar av våra pansarblöjor som håller hela natten.

Maltes säng nedspydd. Kul. Incidenten kom att sätta prägel på resten av natten för min del – Linda jobbar i dag så hennes nattsömn var betydligt mer helig än min. Jag hamnade i soffan i vardagsrummet för att inte störa Linda så mycket när jag gick upp, vilket inte gjorde kvaliteten på sömnen bättre. Jag var inne hos Malte sista gången någon gång efter 04.00, vaknade när Linda gick upp, somnade om i vår säng och vaknade 07.50 av att Malte ropade på mamma.

Han har inte kräkts ännu men när man byter blöja efter tvåan är det inte riktigt som det brukar, dessutom luktar det utomjordiskt. Idag fyller Maltes kusin Karl 10 år och jag har ägnat hela natten åt att bädda maginfluensa-säng.

Det blir nog inget kalas idag…

3 reaktion på “äntligen fredag…”

  1. Ha ha ha. Jo vi fick en massa kuponger från pampers som tillsammans med Willys superpriser gjorde att blöjorna blev riktigt billiga. De är väldigt lätta och smidiga, men de pallar inte en natt – Malte är alltid våt igenom när han sovit med pampers.

    På Lidl har de en blöja som heter Cien som är jättebillig – långt ifrån lika lätt och smidig som pampers – och som står pall en hel natt.

    Med andra ord så passar pampersblöjan perfekt som dag-blöja och Cien som nattblöja när kvantitet går före kvalitet.

    Häpp!

  2. Ah. Jag är med. Kom på det förra veckan när jag klurade på vad som var fel när Frank vaknade kl 4 varje morgon. Vi hade Liberoblöjor (efter att ha köpt billigt med rabattkupong). De är skitkassa och pallar inte en hel natt. Nu är vi tillbaka i Pampersland och han har sovit ett par timmar längre varje natt. Sjukt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *