Och stor börjar han bli

Vår Bugaboo Frog som varit klockren hela vägen börjar bli liten. Eller snarare som i rubriken. Malte har vuxit ur den. Därmed började jakten på vagn för lite större barn och Brio Sitty är vagnen vi fastnade för. Då vi lagt så mycket stålar på första kärran så var vi inte så sugna på att punga ut 1700 för kärra med suflett utan började kolla begagnat-marknaden.

Mörkt. Sittyn är så poppis och bra att de flesta behåller sina flera år, vilket gör att de som finns till salu är tröstlöst slitna. Vår räddning var Emma som fick tvillingar och köpte tvillingvagn OCH två stycken Sitty. Vi hann hugga en av dem för 800 kronor. Sparsamt använd och uttagen i juni förra året. Flyt.

återstår att se när vi får användning för Bugaboon igen då…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *