3 nya bloggar

För mig i alla fall. Eftersom jag är lite fånig med film- och tvtittande så känns det helt rätt att ha lite representation bland bloggarna från bloggar som avhandlar dessa ämnen. Starfield och bloggywood är helt olika varandra men kärnan är den samma – film. Starfield är ett enmansprojekt och bloggywood rattas just nu av fem personer. Mycket trevligt att få tips från andra filmintresserade. Från bloggywood plockas en hel del nyheter upp, väldigt bra att veta vad man ska ha ögonen öppna för.

Den tredje nyheten är tvbloggen handlar om sånt som visas på tv (nähä!?). Roddas av Johan och Mattias. Mattias sköter det mesta av den journalistiska biten, Johan är en klippa på kod-nivå.

Alla tre rekomenderas. Starfield verkar brottas med layout just nu (no offence J), något som känns oviktigt – innehållet är viktigare.

3 reaktion på “3 nya bloggar”

  1. Jag är glad att ni uppskattar det jag gör men jag är faktiskt inte ensam på tvbloggen. :)
    även om Johan inte är så aktiv med bloggandet så är det han som ligger bakom designen och det mesta jobbet annars… :)

  2. Tack för länken till Bloggywood, det är jättekul att du uppskattar vår sajt. Jag följde Bloggywood rätt slaviskt innan jag blev en del av teamet och tyckte (och tycker fortfarande) det var en suverän sajt.

    Snygg blogg förresten, här ska jag kika in lite då och då!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *