Here we go again

Linda och jag började få lite småont i halsen för några dagar sedan. Vi fixade en tid för familjebesök i dag på förmiddagen – bara för att konstatera att vi har växt av streptokocker och att det var dags för Peceve igen. Linda är nu uppe i fyra tonsilliter sedan början av december – jag har bara hunnit med två. Som vanligt har vi tajmat det hur bra som helst. Sist var det insjuknande lagom till nyårsbröllop, den här gången har Linda planerat med Strängnäs-tjejerna, jag ska på sammanträde med herrklubben och Malte har planerat att vara hos farmor och farfar.

Som tur är hinner vi ta fem doser penicillin innan festligheterna börjar så vi hinner nog bli lite piggare. Surt är det i alla fall.

En reaktion på “Here we go again”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *