Nu börjar det på allvar

Nu är alla auditions i American Idol säsong 6 slut och de 24 bästa uttagna. Grymt startfält med några riktigt sköna karaktärer och sångare. Som vanligt bjuder American Idol på underhållning av världsklass, man fortsätter att förvånas över de individer som dyker upp i programmet och på allvar tror att de är guds gåva till alla musikälskare när de i själva verket låter för djävligt.

Min favorit är Chris Sligh – en kille som egentligen är lite för… …tjock för att bli en superstjärna men har utstrålningen, attityden och definitivt rösten för att klara det.

Linda och jag är ganska nöjda. Idol är igång, Lost är igång, Greys Anatomy är igång, The Unit är igång, Battlestar Galactica är igång och snart börjar Entourage igen. Vad som är ännu bättre är att vi inte ens har börjat med 24. Sex säsonger att beta av. Burr.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *