Tv-maraton

Det var ett tag sen Linda jobbade natt och när hon gjorde det senaste så kollade jag på långfilm. Jag har halkat efter – det låg tre avsnitt av Battlestar Galactica och väntade. Jag hade nästa glömt bort hur angelägen den serien känns. Mänskligheten har blivit så liten, problemen så stora och sökandet efter Jorden bortglömt.

Avsnitt 17 av säsong 3 slutade med en skaplig cliffhanger – kan vara så att en av de viktigaste karaktärerna ”försvunnit”. Ni som har koll på serien vet vem jag menar. Säsong 3 verkar sluta med nästa episod ”The Son Alson Rises”. Den som lever får se.

Jag knökade av två avsnitt av The Unit också. Kvalitet. Det ena avsnittet framställde lite av elitstyrkornas gemyt. Grabbarna spelar rollspel med andra special op’s och naturligtvis blir det lite allvar av det hela. Det andra utspelade sig i Waziristan. Grabbarna tillfångatar tre misstänkta terrorister, flyr från milis och hamnar hos en pluton logistiker. När milisen hinner fatt blir det eldstrid, den mest intensiva man fått se i serien – det är i princip bara ”covert” annars. Bra. Känns lite jobbigt att bara är sex avsnitt kvar av säsongen. Eller.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *