insidan klarinsidan klar, originally uploaded by sugplopp.

Av altanen vill säga. Ryggen värker, händerna hettar och darrar. Det här är värre än fasad-tvätt. Längtar efter målning nu.

2 reaktion på “insidan klar”

  1. Grattis till värken. Och du vet väl att om du inte är död nu så har du blivit hårdare. Eller hur var det. Själv har jag varit på slagsmålsutbildning hela helgen. Så nu kan jag inte bara gråta när någon är elak mot mig, jag kan även sätta en grym roundhouse i närmaste vägg så att jag frakturerar något större rörben. Men inte efter 22, det gäller att planera sina olycksfall bättre än så. Förresten så tål jag inte Morfin. Och apropå inget så har jag fått ett nytt jobb. Gissa var. Grattis till mig och till dig för din snart fina altan! Nu ska jag ta mig samman. Snart.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *