Skate (PS3)

Häromdagen dök en spelbar demo till EA’s spel Skate upp på Sonys Playstation Store som man kommer åt via cross media browsern och din webläsare förstås. Jag laddade ned det och hoppades att det skulle finnas något bakom hypen. Det gjorde det definitivt.

Jag har tröttnat lite på knappfipplandet i Tony Hawk-spelen så att i huvudsak jobba med ”tum-spakarna” kändes fräscht, ovant och väldigt svårt. Kort och gott; X sätter fart, O bromsar, vänster tumme styr kroppen, höger tumme brädan och pekfingrarna fixar med lite grabs. En spelkontroll som gör att man önskar lite slow-mo a la Max Payne. Spelet ser ruskigt snyggt ut och det lilla man hinner med på en kvart eller vad det är man får i demon gör att man vill ha mer. Synd att spelen till PS3 är så dyra…

7 reaktion på “Skate (PS3)”

  1. Har längtat efter detta lir länge nu, blir till o köpa såfort nästa pengar trillar in. skall bli skönt med utmaningen och lära sig nya kontroller. det ser ju onekligen jävligt kul ut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *