Uppdaterar min N95:a

Cool. Satt precis och kollade mina flöden, symbian-guru hade uppdaterats och the Guru skriver att ny firmware kommit. Just nu uppdateras min lilla klump – ska bli spännande att se vad de hittat på. Hoppas de sparkat lite mer fart i kameran, som för mig är den viktigaste grejen.

edit: blev nog lite bättre drag i kameran. hela luren känns rappare, nokia har fått ordning på minnesläckor. trevlig.

2 reaktion på “Uppdaterar min N95:a”

 1. Jaså du är Nokia freak du, är du nöjd med den, har hört att batteritiden är den sämsta delen med N95 dock har jag hört att N82 är bättre med blixt och bättre tid?
  Hur är det annars då, själv har det blivit aldelles för lite film mest beroende på sjukdom.
  Har köpt mig en konkurrent till dig, en K850i tycker om den, lär mig aldrig att tycka om Nokias menyer.

 2. Jo, med en kamera som har wifi, gps, motion-detection och en massa annan skit får man vara glad att inte ha ett stort batteri på ryggen med sladdar koppplade… Den är snål på batteritid, men en grym kamera. Det är lite orättvist att säga att det är nokia-menyer för det är ett symbian-operativ som heter s60, se har några lurar med symbian, men då kallas det uiq.

  Jag ser alldeles för lite film jag också. Känns som en katastrof, eftersom jag skriver för bloggywood nu också. Darn.

  Uppryckning!

  :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *