Tack Karolina och Thomas!

Årets första bröllop, ett borgerligt kärlekspaket som öppnades för oss på Odd Fellows. Vigseln genomfördes på trappen till Odd Fellows ackompanjerad av plåtslagare, bilister, skrikande barn och bussar. Vi hörde inte vad som sades, men tydligen ska Iha Frykman ha nämnt ”kärleksfingret” när Thomas fumlade med ringen.

Därefter serverades bröllopsmiddagen, en delikat, vegetarisk buffé med fantastiska karelska piroger som brudens mamma slängt ihop. Efter middagen var det dags för bröllopstårta, kaffe och avec.

När det var klart begav vi oss ned en våning för dans. Linda grät när brudparet svepte runt i lokalen till en vemodig vals framförd på ljuv finska. En nyhet som gubbarna fixat i lokalen sedan vi firade Marias och Henriks bröllop är en trapphiss för folk med trötta ben, jag (34 år…) bestämde mig omedelbart för att inte lämna lokalen förrän jag suttit hela vägen ned för två trappor. Det var mer än vad Daniel klarade.

Vi festade länge och väl, Daniel och jag kom hem vid tre på morgonen efter att ha hittat en vrålande Gyysch på Raw. Intressant. Morgonen kändes ungefär som jag misstänkt, en huvudvärk dök upp som gubben i lådan så fort jag tog mig upp ur sängen, men det var snabbt reparerat med ett par bamyl koffein. Nu har det gått några timmar och slitaget känns fortfarande. Men roliga minnen gör att det känns värt.

För foton från dagen och kvällen, klicka på ”fotografi” och välj rätt album.

En reaktion på “Tack Karolina och Thomas!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *