Jag springer mer än jag bloggar

Om inte alla små bilder som ramlar upp på sugploppen räknas. Just nu pågår en utmaning på Nike+ som jag är med i. Sjukt peppande och väldigt bekvämt att ha träningskamrater som man inte måste dra med ut i spåret, de finns lixom i molnet. Iphonen är klockren med appen och ljudbok i sagolik combo.

Då dyker det här upp. Jag. Vill. Ha.

Tomtom och Nike i samarbete. Nike+-appen med möjlighet till pod (som följer med) OCH sändarbälte för pulsmätning som tillsammans med gps ger en hyfsat komplett bild av ett träningspass. För mig räcker det med gpsen.

Vem bjuder då?

Nike? Hör av er för min adress så ska jag blogga sönder klockan i microber!

Tack på förhand.

Skickat via email from sugplopp @ posterous

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *